anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Coolds. - WIELKI POWRTÓ :)

oldguest
Początkujący

Coolds. - WIELKI POWRTÓ :)

Witam, mój debiut na tym forum. :) Mam 13 i pół lat fotografią interesuje się od roku, od miesiąca jestem posiadaczką Sony a200 + 18-70 kit.
Poddaję się ocenie na tym forum, ponieważ długi czas dodawałam zdjęcia na strony takie jak digart.pl -ale opinia posiadaczy Alphy -bezcenna.;D
to do rzeczy:

797 ODPOW. 797
profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Witam znów coolds :c37
136. Według mnie to obcięcie czoła nie był dobry zabieg zwłaszcza, że dziewczyna spogląda w górę.
Tu niestety muszę potwierdzić słowa dejmiena, że Wielki Powrót to nie jest choć wypatrywany z pewnością przez wielu ;)

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

Ja może tylko dodam, że tam wojowniczka jakaś taka mało wojownicza. Wygląda z tą bronią jakby się jej bała, albo nie wiedziała co ze sobą zrobić.

oldguest
Początkujący

Modelowały Ika i Ola ;)

proszę nie oceniać mojego braku sumienia i pohamowania tzn. co do zdjęcia na grobach.
proszę o obiektywną ocenę, bo co do tego pierwszego nasłuchałam się już wiele ;)

profile.country.pl_PL.title
dejmien
Nowicjusz

Osobiście nie przepadam za takim stylem, ale ok, zostawmy to. Technicznie raczej nic do zarzucenia, poprawnie. Resztę oceny pozostawię innym ;)

Krzychol123456
Początkujący

Pomysłowo :thumbsup:
Mi podoba się taki styl :smileytwisted: Dobre ujęcia :thumbsup:

To ja chyba też jestem niepohamowany :c18 Bo jak jest cieplej to potrafię po 4-5 h spędzić na cmentarzu (bez aparatu) :c6

EDIT: W sensie ,że czasami leże ,a nawet zasypiam na grobach :rolling_eyes:

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Mi też się stylizacja podoba... to chyba jeszcze pozostałość po tych "mrocznych" czasach :smileytwisted:

Krzychol123456 napisał(a):

EDIT: W sensie ,że czasami leże ,a nawet zasypiam na grobach :rolling_eyes:

:shock: :smileytwisted:

Bertone.
Poszukiwacz

Sesja na cmentarzu :shock:
139 - :thumbsup:

Gdzie następna sesja - w prosektorium :c20

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
kuraq.
Poszukiwacz

W 139 mi się kolory i pochylenie nie podoba.
Za to 138bardzo :c5 , no.

oldguest
Początkujący

Teraz troszkę w innym stylu.
Modelowała Agnieszka ;)

profile.country.en_GB.title
Deviant.
Użytkownik

141/ Bravo!
Reszta mi się nie widzi...