Podziel się wrażeniami!
Witam, mój debiut na tym forum. Mam 13 i pół lat fotografią interesuje się od roku, od miesiąca jestem posiadaczką Sony a200 + 18-70 kit.
Poddaję się ocenie na tym forum, ponieważ długi czas dodawałam zdjęcia na strony takie jak digart.pl -ale opinia posiadaczy Alphy -bezcenna.;D
to do rzeczy:
Dobrze Cię widzieć
jak już mówiłam chyba zamęczę was moimi autoportretami
tym razem coś z innej beczki manipulacja zdjęciem
jak dla mnie próba całkowicie nieudana. samo nałożenie tekstury, wybranie trybu mieszania, przezroczystości itp. nie wystarczy. trzeba mieć jakąś koncepcję. tutaj, IMO, jej zabrakło
Wydaje mi się, że lepsze byłoby bez manipulacji
Jako, że to forum nie jest graficzne tylko raczej fotograficzne możesz się spotkać z ostrą krytyką co do takich prac. Może natrudziłaś się przy wykonaniu ale oprócz nałożenia koloru zmienienia balansu bieli, i mieszania jako nakładka nie ma tu nic szczególnego
Jako, że PS to fajny program próbuj dalej i nie zniechęcaj się krytyką
Powodzenia.
156 - za dużo kombinacji
Jak wyżej - moim zdaniem nieudana "kombinacja", ale trening czyni mistrza.
Może nie będę zbyt oryginalny ale ...
Jestem pod bardzo dużym wrażeniem Twoich prac, i nie dlatego, że są idealne ale dlatego, ze widzę w Tobie niesamowity potencjał. Choć droga jeszcze długa przed Tobą, to masz już to coś czego inni przez lata nie mogą osiągnąć. Masz bardzo dobre wyczucie kadru!!
Czy masz możliwość w okolicy (Legnica?) przeszlifować ten diament?
No i Tompac ujął sprawę prawidłowo. Warsztat, sprzęt nic nie dadzą bez chęci i iskierki w oku.
tompac napisał(a):
Może nie będę zbyt oryginalny ale ...
Jestem pod bardzo dużym wrażeniem Twoich prac, i nie dlatego, że są idealne ale dlatego, ze widzę w Tobie niesamowity potencjał. Choć droga jeszcze długa przed Tobą, to masz już to coś czego inni przez lata nie mogą osiągnąć. Masz bardzo dobre wyczucie kadru!!
Czy masz możliwość w okolicy (Legnica?) przeszlifować ten diament?
coolds napisał(a):
Legnica jest zaledwie 20 km od Jaworawięc tak szczerze to codziennie mogę tam być