anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Coolds. - WIELKI POWRTÓ :)

oldguest
Początkujący

Coolds. - WIELKI POWRTÓ :)

Witam, mój debiut na tym forum. :) Mam 13 i pół lat fotografią interesuje się od roku, od miesiąca jestem posiadaczką Sony a200 + 18-70 kit.
Poddaję się ocenie na tym forum, ponieważ długi czas dodawałam zdjęcia na strony takie jak digart.pl -ale opinia posiadaczy Alphy -bezcenna.;D
to do rzeczy:

797 ODPOW. 797
profile.country.pl_PL.title
Starosta.
Początkujący

Dobrze Cię widzieć :c34

Pozdrawia Starosta :grin:
oldguest
Początkujący

jak już mówiłam :) chyba zamęczę was moimi autoportretami :)
tym razem coś z innej beczki :) manipulacja zdjęciem ;)

docentstopczyk
Początkujący

jak dla mnie próba całkowicie nieudana. samo nałożenie tekstury, wybranie trybu mieszania, przezroczystości itp. nie wystarczy. trzeba mieć jakąś koncepcję. tutaj, IMO, jej zabrakło

tenzer
Poszukiwacz

Wydaje mi się, że lepsze byłoby bez manipulacji :nauseated_face:
Jako, że to forum nie jest graficzne tylko raczej fotograficzne możesz się spotkać z ostrą krytyką co do takich prac. Może natrudziłaś się przy wykonaniu ale oprócz nałożenia koloru zmienienia balansu bieli, i mieszania jako nakładka nie ma tu nic szczególnego :c9
Jako, że PS to fajny program próbuj dalej i nie zniechęcaj się krytyką :c20
Powodzenia.

Bertone.
Poszukiwacz

156 - za dużo kombinacji :c9

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
oldguest
Początkujący

Jak wyżej - moim zdaniem nieudana "kombinacja", ale trening czyni mistrza.

profile.country.en_PL.title
tompacan
Nowicjusz

Może nie będę zbyt oryginalny ale ...
Jestem pod bardzo dużym wrażeniem Twoich prac, i nie dlatego, że są idealne ale dlatego, ze widzę w Tobie niesamowity potencjał. Choć droga jeszcze długa przed Tobą, to masz już to coś czego inni przez lata nie mogą osiągnąć. Masz bardzo dobre wyczucie kadru!!

Czy masz możliwość w okolicy (Legnica?) przeszlifować ten diament?

hovany
Poszukiwacz

No i Tompac ujął sprawę prawidłowo. Warsztat, sprzęt nic nie dadzą bez chęci i iskierki w oku.

BZ
oldguest
Początkujący

tompac napisał(a):

Może nie będę zbyt oryginalny ale ...
Jestem pod bardzo dużym wrażeniem Twoich prac, i nie dlatego, że są idealne ale dlatego, ze widzę w Tobie niesamowity potencjał. Choć droga jeszcze długa przed Tobą, to masz już to coś czego inni przez lata nie mogą osiągnąć. Masz bardzo dobre wyczucie kadru!!

Czy masz możliwość w okolicy (Legnica?) przeszlifować ten diament?

Legnica jest zaledwie 20 km od Jawora ;) więc tak szczerze to codziennie mogę tam być :)

profile.country.en_PL.title
tompacan
Nowicjusz

coolds napisał(a):

Legnica jest zaledwie 20 km od Jawora ;) więc tak szczerze to codziennie mogę tam być :)

Znam okolice Jawora (mam tam kilku znajomych) dlatego pytałem o to czy przypadkiem nie wadzisz o jakąś szkołę (foto) w Legnicy :)