anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Coolds. - WIELKI POWRTÓ :)

oldguest
Początkujący

Coolds. - WIELKI POWRTÓ :)

Witam, mój debiut na tym forum. :) Mam 13 i pół lat fotografią interesuje się od roku, od miesiąca jestem posiadaczką Sony a200 + 18-70 kit.
Poddaję się ocenie na tym forum, ponieważ długi czas dodawałam zdjęcia na strony takie jak digart.pl -ale opinia posiadaczy Alphy -bezcenna.;D
to do rzeczy:

797 ODPOW. 797
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Deviant napisał(a):

Za Lajamem - kolorystyka u mnie wygląda tak jakby zdominowała była przez kolor niebieski

:c18 wygląda na to, że mamy podobnie skalibrowane monitory :D

oldguest
Początkujący

u mnie wygląda całkiem normalnie ;d tzn, nie za dużo żółci, nie za wiele niebieskości. to chyba ja mam coś nie tak z monitorem 0o.

oldguest
Początkujący

U mnie też kolory nie bardzo mi się widzą i to na każdym z dwóch monitorów. Plus ode mnie za szukanie nowych sposobów na obróbkę zdjęć - niestety akurat ta nie bardzo mi się widzi

profile.country.pl_PL.title
jmw.w-----
Nowicjusz

co do ostatniej wrzuty za poprzednikami. pomijając kwestię kolorystyki to..

Deviant napisał(a):

Same kadry mnie także nie odpowiadają - brak dynamiki...

podpisuję się pod tym.
za to za sesję Aleksandry :c4 :smileythumbsup:

pablo_duch
Początkujący

fajny temat,ale tu faktycznie ponoramowanie sie moze sprawdzic jak Lajam napisał,troche z obróbka poszłas za mocno,ale proby powinnas zaliczyc nawet do udanych,no nic wybierz sie ponowanie tryb S i działasz-czekamy na nowe :) -dynamiczniejsze
pozdrawiam

oldguest
Początkujący

dziękuję za wszystkie opinie, teraz coś co tematycznie bardziej przypada mi do gustu:)
modelował Kuba.

pablo_duch
Początkujący

generalnie foteczki mi sie widza,ale przy 193-za modelem za duzo sie dzieje-tło inne i bedzie git :thumbsup:

oldguest
Początkujący

generalnie foteczki mi sie widza,ale przy 193-za modelem za duzo sie dzieje-tło inne i bedzie git :thumbsup:

właśnie chciałam uzyskać efekt swoistego nieładu na zdjęciu ;)

Tutti------
Początkujący

Witaj ;)
Nieład artystyczny, nieładem, ale swoją drogą to ten zacny model tam ginie w tych zawiłościach tła ;) Ostatnie bardzo ładne, jasne;) :thumbsup:
Pozdrawiam ;))

destin6
Poszukiwacz

podobają mi się tego typu zdjęcia, a te w szczególnie(genialna obróbka). Całość jak dla mnie znakomita :c4 :c4 :c4