Podziel się wrażeniami!
Witam, mój debiut na tym forum. Mam 13 i pół lat fotografią interesuje się od roku, od miesiąca jestem posiadaczką Sony a200 + 18-70 kit.
Poddaję się ocenie na tym forum, ponieważ długi czas dodawałam zdjęcia na strony takie jak digart.pl -ale opinia posiadaczy Alphy -bezcenna.;D
to do rzeczy:
Deviant napisał(a):
Za Lajamem - kolorystyka u mnie wygląda tak jakby zdominowała była przez kolor niebieski
u mnie wygląda całkiem normalnie ;d tzn, nie za dużo żółci, nie za wiele niebieskości. to chyba ja mam coś nie tak z monitorem 0o.
U mnie też kolory nie bardzo mi się widzą i to na każdym z dwóch monitorów. Plus ode mnie za szukanie nowych sposobów na obróbkę zdjęć - niestety akurat ta nie bardzo mi się widzi
co do ostatniej wrzuty za poprzednikami. pomijając kwestię kolorystyki to..
podpisuję się pod tym.Deviant napisał(a):
Same kadry mnie także nie odpowiadają - brak dynamiki...
fajny temat,ale tu faktycznie ponoramowanie sie moze sprawdzic jak Lajam napisał,troche z obróbka poszłas za mocno,ale proby powinnas zaliczyc nawet do udanych,no nic wybierz sie ponowanie tryb S i działasz-czekamy na nowe -dynamiczniejsze
pozdrawiam
dziękuję za wszystkie opinie, teraz coś co tematycznie bardziej przypada mi do gustu:)
modelował Kuba.
generalnie foteczki mi sie widza,ale przy 193-za modelem za duzo sie dzieje-tło inne i bedzie git
generalnie foteczki mi sie widza,ale przy 193-za modelem za duzo sie dzieje-tło inne i bedzie git
Witaj
Nieład artystyczny, nieładem, ale swoją drogą to ten zacny model tam ginie w tych zawiłościach tła Ostatnie bardzo ładne, jasne;)
Pozdrawiam )
podobają mi się tego typu zdjęcia, a te w szczególnie(genialna obróbka). Całość jak dla mnie znakomita