Podziel się wrażeniami!
i ja postanowiłem pokazać forumowemu gronu swoje prace
zapraszam do oglądania i wyrażania swoich opinii - przyjmę krytykę na klatę, więc bez obaw
paulina napisał(a):
ale dobrze uczyniłeś bo gęsiorek jest za każdym razem jak na niego patrze
Dobrze że się przyznałeś bo myślałam że jest ze mną coś nie tak
ale jest coś takiego w tym zdjęciu...co sprawia, że zimno się robi nie powiem Ci co bo nie umiem tego wytłumaczyć
myślę,że to troska o tego biedaka, który tam marznął całą noc
może, Ja nie potrafię przejść obojętnie koło takich ludzi strasznie Mi się smutno robi
dobra krisu bo my tu gadu gadu a to galeria poza tym temat rzeka i smutny...
"Ja mam jakieś obawy wyjść z aparatem w miasto.
Jakoś tak dziwnie by się fociło... co innego jak pstrykasz np. w zoo albo w miejscach gdzie każdy inny z boku pstryka"
ja np czuję się jak idiota jak pstrykam właśnie w zoo na ulicy, albo generalnie śród ludzi gdzie się nie skieruje obiektyw jest fajny temat.
"czy fotografowane osoby pytasz o zgodę na upublicznienie wizerunku?"
jakby Cartier-Bresson miał takie skrupuły to byśmy nie mieli najlepszych chyba fotografii w u ubiegłym stuleciu
"Może kiedyś się odważe"
pamiętam jak podczas któregoś pobytu w Pradze stwierdziłem, że olewam focenie tych samych budynków i skupiam się na ludziach. zacząłem od Japończyków wychodząc z założenia, że oni jako nacja fotograficzna do bólu nie będą mięli żadnych "ale". i to okazało sięsłuszną koncepcją ... potem już poszło
jakby Cartier-Bresson miał takie skrupuły to byśmy nie mięli najlepszych chyba fotografii w u ubiegłym stuleciu
jakby Cartier-Bresson miał takie skrupuły to byśmy nie mieli najlepszych chyba fotografii w u ubiegłym stuleciu
a Wy się czepiacie
Twoje jedno mi wystarczyło ale i tak dzięki