anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

mat_czok - Spacer

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

mat_czok - Spacer

Na początek Wrocław i kilka portretów
1.JPG
2.JPG
3.JPG

283 ODPOW. 283
profile.country.pl_PL.title
dejmien
Nowicjusz

Ładne, tylko szkoda, że:

a) Gosia nie skierowała wzroku na Ciebie
b) Makijaż Gosii na twarzy nieźle kontrastuje z jej dłoniami... i to mi tutaj się nie podoba (ale to nie Twoja wina :smileymrgreen:)

Ja osobiście wybrałbym B&W z tym, że przy konwersji rozjaśniłbym kolor żółty/pomarańczowy w celu uniknięcia tego, co widać na Twojej konwersji na twarzy.. :)

pozdrawiam!

profile.country.en_PL.title
tompacan
Nowicjusz

Lepszy by był kwadrat, pusta prawa strona nie bardzo gra ze wzrokiem modelki skierowanym w lewo, do tego to niefortunne cięcie od góry, przydałoby sie mocniej pojechać po czole.

profile.country.en_GB.title
Monty-----
Poszukiwacz

dejmien napisał(a):

Ładne, tylko szkoda, że:

b) Makijaż Gosii na twarzy nieźle kontrastuje z jej dłoniami...

Sluszna uwaga Damian :c12

Poza tym widoczne jest odbicie flash'a na tej konstrukcji.

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

Paulina, Bertone, Dejmien, Tomku, Monty :c37 dziękuję za wizytę.

paulina napisał(a):

Tylko takie zapytanie czy Gosi prawe oko jest ciut nieostre czy Mi się wydaję?

Jeśli już to tylko nieznacznie.

Bertone napisał(a):

B&W wydaje mi się lekko przepalone :c20

Masz rację wydaje ci się.

dejmien napisał(a):

Ładne, tylko szkoda, że:
b) Makijaż Gosii na twarzy nieźle kontrastuje z jej dłoniami... i to mi tutaj się nie podoba (ale to nie Twoja wina :smileymrgreen:)

No nie do końca nie moja wina. Efekt ten uwypuklił się przy wygładzaniu skóry. Zastanawiałem się co by z tym zrobić.

tompac napisał(a):

Lepszy by był kwadrat, pusta prawa strona nie bardzo gra ze wzrokiem modelki skierowanym w lewo, do tego to niefortunne cięcie od góry, przydałoby sie mocniej pojechać po czole.

Tomku nawet nie wiesz jak mi się gęba uradowała, jak zobaczyłem że zostawiłeś komentarz.
I zaintrygowałeś mnie tym kwadratem, podoba mi się :D 65b.jpg

Jeszcze raz wszystkim dziękuję za wizytę. Obróbki muszę się jeszcze nauczyć, wliczając w to inne proporcje kadru.

doslav.
Poszukiwacz

No faktycznie - pięknie ten kwadracik wygląda :thumbsup:

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

Czas tu trochę odkurzyć...66.jpg66a.jpg67.jpg

colorful-----
Początkujący

ładnie wykorzystane światło, ale kadry mi się niestety nie podobają... jestem zdecydowaną przeciwniczką cięcia brody - twarz staje się bardzo okrągła. a i ten przechylony kadr mi nie leży...

kuraq.
Poszukiwacz

66- za Kolorową, nie podoba mi się brodne cięcie, ale ładnie naświetlone moim zdaniem.
67- jakieś takie niewyraźne.

profile.country.en_GB.title
Monty-----
Poszukiwacz

66/67 na plus...a nawet na +++

Konwersja B&W zbedna :c6

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

colorful, kuraq, Monty dziękuję za komentarz :c22

colorful napisał(a):

ładnie wykorzystane światło, ale kadry mi się niestety nie podobają... jestem zdecydowaną przeciwniczką cięcia brody - twarz staje się bardzo okrągła

kuraq napisał(a):

66- za Kolorową, nie podoba mi się brodne cięcie, ale ładnie naświetlone moim zdaniem.

Nie powinno się ciąć brody, ale w tym przypadku się z wami nie zgodzę, tak musiało być ;)
To tak żeby was zanudzić to jeszcze trochę Sulejowa w wydaniu modelkowym :c34 68.jpg69.jpg70.jpg