Podziel się wrażeniami!
Na początek Wrocław i kilka portretów
1.JPG
2.JPG
3.JPG
Starosta wszystko napisał
Naj podoba mi się 94
94, 97 trochę inaczej skadrowane i było by ok , ja 95 bym tu zostawił też jest spoko.
ps. Mam nadzieję, że na kolejne zdjęcia nie będzie trzeba tyle czekać
Starosta, BuBu, Rutek68, kris dzięki za słowa krytyki.
Sprawdzałem kwadrat i zupełnie mi tu nie pasował.Starosta napisał(a):
94 - byłby fajny kadr gdybyś przyciął go w kwadrat, żeby nie było widać głowy dziecka z przodu![]()
Godne rozważenia.Starosta napisał(a):
96 - też kadr nie za bardzo. A gdyby na przykład: stanąć przy ścianie, dalej i skadrować tak, żeby ten Pan był po lewej stronie a tabliczka np. na środku, pozostawiając przestrzeń po prawej stronie
![]()
Może za często był wykorzystywany w celach naukowych.kris napisał(a):
no ja też - już myślałem, żeś przepił aparat
Może ją lekko podrasowałemkris napisał(a):
94 - przez ten balon wygląda mocno trójwymiarowo - masz a350 na sterydach ?
Zastanawiałem się nad BW, ale że moje BW głównie opiera się na zastosowaniu Presetu i małych poprawkach, dlatego tym razem się nie zdecydowałem. Zresztą twoje uliczne są BW, a tak jest jakaś różnorodność.kris napisał(a):
brakuje mi BW na tych fotach....kolor wprowadza zbędny chaos
Kiedyś to było spowodowane ustawieniami forum, które skutkowały odwrotną kolejnością, a dla mnie "ordnung" musi być. Teraz wynikało to z takiej a nie innej konstrukcji posta.kris napisał(a):
majster powiedz mi jedno - dlaczego Ty tak dziwnie (w formie wstawionego w post załącznika) wstawiasz te foty ?
Pierwsze zdjęcie z pokazu najciekawsze Chociaż ja bym obcięła ludzi z dołu, bo tylko psują zdjęcie
Mnie się podobają z ludźmi. Pierwsze też mnie najbardziej wpadło w oko.
PS: Pozdrów brata
Chyba już wszystko napisali moi przedmówcy.
Z pokazu też 1 zdjęcie mi się podoba najbardziej.
Udany reportaż z pokazu.
Świetny reportaż.
pokaz_specjalny_JPII.jpg - nic bym nie zmieniał - ludzie też robią klimat zdjęcia.
Niniel napisał(a):
Pierwsze zdjęcie z pokazu najciekawsze
Chociaż ja bym obcięła ludzi z dołu, bo tylko psują zdjęcie