Podziel się wrażeniami!
Na początek Wrocław i kilka portretów
1.JPG
2.JPG
3.JPG
Ładne, tylko szkoda, że:
a) Gosia nie skierowała wzroku na Ciebie
b) Makijaż Gosii na twarzy nieźle kontrastuje z jej dłoniami... i to mi tutaj się nie podoba (ale to nie Twoja wina :smileymrgreen:)
Ja osobiście wybrałbym B&W z tym, że przy konwersji rozjaśniłbym kolor żółty/pomarańczowy w celu uniknięcia tego, co widać na Twojej konwersji na twarzy..
pozdrawiam!
Lepszy by był kwadrat, pusta prawa strona nie bardzo gra ze wzrokiem modelki skierowanym w lewo, do tego to niefortunne cięcie od góry, przydałoby sie mocniej pojechać po czole.
dejmien napisał(a):
Ładne, tylko szkoda, że:
b) Makijaż Gosii na twarzy nieźle kontrastuje z jej dłoniami...
Paulina, Bertone, Dejmien, Tomku, Monty dziękuję za wizytę.
Jeśli już to tylko nieznacznie.paulina napisał(a):
Tylko takie zapytanie czy Gosi prawe oko jest ciut nieostre czy Mi się wydaję?
Masz rację wydaje ci się.Bertone napisał(a):
B&W wydaje mi się lekko przepalone
No nie do końca nie moja wina. Efekt ten uwypuklił się przy wygładzaniu skóry. Zastanawiałem się co by z tym zrobić.dejmien napisał(a):
Ładne, tylko szkoda, że:
b) Makijaż Gosii na twarzy nieźle kontrastuje z jej dłoniami... i to mi tutaj się nie podoba (ale to nie Twoja wina :smileymrgreen:)
tompac napisał(a):
Lepszy by był kwadrat, pusta prawa strona nie bardzo gra ze wzrokiem modelki skierowanym w lewo, do tego to niefortunne cięcie od góry, przydałoby sie mocniej pojechać po czole.
No faktycznie - pięknie ten kwadracik wygląda
Czas tu trochę odkurzyć...66.jpg66a.jpg67.jpg
ładnie wykorzystane światło, ale kadry mi się niestety nie podobają... jestem zdecydowaną przeciwniczką cięcia brody - twarz staje się bardzo okrągła. a i ten przechylony kadr mi nie leży...
66- za Kolorową, nie podoba mi się brodne cięcie, ale ładnie naświetlone moim zdaniem.
67- jakieś takie niewyraźne.
66/67 na plus...a nawet na +++
Konwersja B&W zbedna
colorful, kuraq, Monty dziękuję za komentarz
colorful napisał(a):
ładnie wykorzystane światło, ale kadry mi się niestety nie podobają... jestem zdecydowaną przeciwniczką cięcia brody - twarz staje się bardzo okrągła
Nie powinno się ciąć brody, ale w tym przypadku się z wami nie zgodzę, tak musiało byćkuraq napisał(a):
66- za Kolorową, nie podoba mi się brodne cięcie, ale ładnie naświetlone moim zdaniem.