anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

ci.nek - letnie focenie

ci.nek
Początkujący

ci.nek - letnie focenie

Witam.
Postanowiłem i ja założyć swoją galerię i pokazać moje fotki. Obecnie fotografuję H50. Proszę o opinie i porady.
Pozdrawiam Marcin

91 ODPOW. 91
ci.nek
Początkujący

kris napisał(a):

a no powinno, ale tutaj tego nie widać
no i ciemno ;)

wybacz uczę się ;) ale jak podglądam galerie z lustrami i tam też dużo osób nie stosują tych zasad :?

SZFENDAK napisał(a):

A tak w ogóle to to co sfociłeś to nie gołąb to http://www.nuzban.scholaris.pl/zwierz/s/sierpowk.htm

no dobra ornitologiem to ja nie jestem, ale dzięki za uświadomienie :D

ci.nek
Początkujący

a dziś moja bratanica, która przed kilkoma minutami ukończyła 2 lata :flushed:

midnight93
Początkujący

śliczna jest. Ukazałeś jej dwa oblicza:zamyślona i wesoła. ;D To jeszcze wszystkiego najlepszego dla niej ;)

ci.nek
Początkujący

midnight93 napisał(a):

śliczna jest. Ukazałeś jej dwa oblicza:zamyślona i wesoła. ;D To jeszcze wszystkiego najlepszego dla niej ;)

Dziękuję, dziękuję :D

ci.nek
Początkujący

Dziś wspomnienie fajnej soboty z przed 2 tygodni.

ci.nek
Początkujący

...i jeszcze dwa ciekawe widoki ;)

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Witam ci.nek :D

Pogoda rzeczywiscie Ci dopisała piekne błekitne niebo i słoneczko- dobra nie bedę pisac o warunkach atmosferycznych bo nie o to chodzi

18 fajna badzo Mi sie podoba cieżko laikowi sie do czegos przyczepic
20 wydaje Mi sie ze snieg wyszedł Ci niebieski w porownaniu do zdjecia 21 ;) ale panorama ok :)

pozdrawiam :D

ci.nek
Początkujący

Dzięki Paulino za komentarz.

paulina napisał(a):

20 wydaje Mi sie ze snieg wyszedł Ci niebieski w porownaniu do zdjecia 21 ;) ale panorama ok :)

przyznam się :) , że przy tym zdjęciu podniosłem trochę kontrast bo było lekko prześwietlone i stąd ten niebieski śnieg, natomiast pozostałe tylko zmniejszone i wyostrzone ;)

midnight93
Początkujący

wg mnie 18,19 i 20 maja dobre kadry, podobają mi się. a to ostatnie rzeczywiście śnieg wyszedł dziwnie. pozdrawiam ;)

ci.nek
Początkujący

Dzięki, to znaczy, że chyba się rozwijam fotograficznie ;)