Podziel się wrażeniami!
Na początek Wrocław i kilka portretów
1.JPG
2.JPG
3.JPG
I na zakończenie...71.jpg72.jpg73.jpg
więc po kolei: (będę marudzić, wybacz )
68 - kolor fajnie, cz-b gorzej: za mocny kontrast - nie wiem na ile to kwestia monitora (bo i tak bywa) ale biele przepalone, znikają szczegóły skóry na dłoniach, przez co te wychodzą grubo i masywnie. no i nos się gubi.
69 - super pięknie wykorzystałeś światło (no i kocham się w spojrzeniu Gosi)
70 - brak ostrości na oczach...
71 - cienie na twarzy przyjmują lekko zielonkawy odcień. dziwnie to wygląda. kadr więcej niż fajny
72 - jakoś nie leży mi ta poza, mina. brakuje na tym zdjęcu Emilce jej gracji i lekkości.
73 - przez szalik Emili zaginęła szyja - przycięłabym dużo mocniej - tak żeby zniknęło nawet ucho (wiesz, tak w kierunku krisizmu
)
Elu bardzo dziękuję za twoje uwagi.
Zapewniam przepałów nie macolorful napisał(a):
68 - kolor fajnie, cz-b gorzej: za mocny kontrast - nie wiem na ile to kwestia monitora (bo i tak bywa) ale biele przepalone, znikają szczegóły skóry na dłoniach, przez co te wychodzą grubo i masywnie. no i nos się gubi.
Troszkę nie trafiłem, albo Emilka się poruszyła. Oczy ostrzyłem, widocznie za mało, ewentualnie zapomniałem.colorful napisał(a):
70 - brak ostrości na oczach...
Tu pewnie całkowicie moja wina przy ich rozjaśnianiu.colorful napisał(a):
71 - cienie na twarzy przyjmują lekko zielonkawy odcień. dziwnie to wygląda. kadr więcej niż fajny
![]()
Na krisizm są patenty, jeszcze będzie mnie potem ścigał żebym mu jakieś tantiemy płacił :smileyhappy:colorful napisał(a):
73 - przez szalik Emili zaginęła szyja - przycięłabym dużo mocniej - tak żeby zniknęło nawet ucho
(wiesz, tak w kierunku krisizmu
)
Generalnie bardzo udane kadry...
70/72 pozbawione ostrosci .
A na koniec powiedz mi ktora to Gosia a ktora Emilka?
Monty dziękuję bardzo
Już tłumaczę. Gosię możemy zobaczyć na zdjęciach 65-69, Emilkę na 67, 70-73.Monty napisał(a):
A na koniec powiedz mi ktora to Gosia a ktora Emilka?
...a razem zdjecia nie macie na pamiatke?
Pewnie panna E.ma zapisane w kontrakcie ,ze nie moze
Pozdrawiam,
O tym nie pomyślałem, ale myślę że nie byłoby problemuMonty napisał(a):
...a razem zdjecia nie macie na pamiatke?
Pewnie panna E.ma zapisane w kontrakcie ,ze nie moze![]()
Ostatnie trzy w roli głównej z Emilką -
Emilkowe zdecydowanie bardzo dobre!
Brak jakichkolwiek zastrzeżeń
Bertone, Doslav
W niedzielę byłem troszkę pofocić nad Odrę. Poniżej pierwsze zdjęcie jakie wywołałem, na razie jedyne.74.jpg